Basında Biz

ÜNAL, MÜSİAD 2022 DENGELİ VE GÜÇLÜ BÜYÜME HEDEFLERİ TOPLANTISINA KATILDI

Resim

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Karabük Şube Başkanı Cengiz Ünal, Ticaret Bakanı Mehmet Muş'un ve MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı'nın katılım sağladığı MÜSİAD 2022 Dengeli ve Güçlü Büyüme Hedefleri toplantısına katıldı.

MÜSİAD'ın İstanbul'da ki Genel Merkezinde gerçekleştirilen toplantıya katılan Başkan Ünal, 2022 Dengeli ve Güçlü Büyüme Hedefleri konusunda, Karabük'te yapılacak çalışmalar ile ilgili istişarelerde bulundu.

MÜSİAD Karabük Şube Başkanı Ünal; "Sanayi ve ticaret politikalarımız kapsamında özellikle ihracatta, ileri teknoloji ürün gruplarının payını hızla artırabilmeye odaklanmalıyız." Diye konuştu.

Türkiye'nin rekabetçi ve kaliteli üretim gücü, sahip olduğu teknik altyapı ve farklı sektörlerdeki nitelikli iş gücü sayesinde, bugünden çok daha aydınlık bir geleceğe ilerlediğini belirten MÜSİAD Karabük Şube Başkanı Cengiz Ünal, "İhracatımızın kalıcı bir şekilde artış kaydetmesi, dış ticaret fazlası veren bir ülke niteliğine kavuşmamız ve sürdürülebilir bir büyüme için Avrupa'dan Amerika'ya, Asya'dan Afrika'ya bütün muhtemel yeni ihracat pazarlarına talibiz. Bu nedenle MÜSİAD olarak yeni dönemde, ticari diploması çalışmalarına ağırlık verdik. Kurduğumuz ve kuracağımız her yeni ilişkinin, iş dünyamız adına önemli bir kazanım olacağına inanıyoruz." ifadelerini kullandı.

Özet
:
X